VÅR HEMSIDAN

Tre nyheter från NEOSTRATA

2023 01 04

Tre nyheter från NEOSTRATA

Exfolierande pads, en fuktgivade fluid  och ett pigmentutjämnande serum

Tre spännande nyheter med PHA från NEOSTRATA. En har redan hunnit bli en storsäljare!

Äntligen lanserar NEOSTRATA exfolierande, cellförnyande och återfuktande pads för hemmabruk, PHA Renewal Pads. Padsen är framtagna för att milt exfoliera, motverka torr hud och stimulera till en förnyad lyster. Sammansättningen är mild nog att passa alla hudtyper, även en känslig hud. 

Ytterligare en nyhet från NEOSTRATA är PHA Daily Moisturizer! Denna fluid med den snälla fruktsyran PHA är det perfekta alternativet för dig som har sensitiv hud och önskar en lätt hudvårdsprodukt som ändå har tillräckligt med fuktgivande och skyddande egenskaper.  PHA Daily Moisturizer är redan en storsäljare.Nu är det äntligen här, NEOSTRATAs nya C-vitamin serum! Och vilket serum det är! Enlighten 15% Vitamin C + PHA Serum kombinerar L-ascorbic acid med PHA och antioxidanter för att hjälpa huden att motstå yttre påverkan samtidigt som huden återfuktas och får en jämnare hudton. Resultatet blir minskade pigmenteringar, linjer och rynkor. Stärkt skydd och förbättrad spänst och volym

Alla produkterna innehåller PHA som stärker huden, stimulerar cellförnyelsen, återfuktar och stärker hudens naturliga spänst.