Hudläkarna i Linköping

Hudvårdsprodukter

Hudvårdsprodukter

Hos oss hittar du kompletta serier med medicinska hudvårdsprodukter från NEOSTRATA och ZO Skin Health. Medicinska hudvårdsprodukter innebär produkter med vetenskapligt bevisad effekt. Vi har också effektiva solskydd, make up med mervärden, produkter för ärrbehandling och schampon mot hårproblem. Allt noga utvalt och vi använder själva de produkter vi säljer.

För att du ska få bästa effekt av din hudvård är personlig rådgivning mycket viktig. Hudens behov ändras bland annat beroende på årstid, åldrande och hormonella förändringar. Därför rekommenderar vi regelbundna besök hos oss på kliniken för personlig rådgivning av vår kunniga personal. På kliniken finns också alla våra behandlingar som är en viktig del i en komplett hudvårdsrutin. 

Boka gärna en tid för en kostnadsfri konsultation där vi sätter samman ett personligt behandlingsprotokoll med hudvårdsprodukter för dig.

NEOSTRATA - medicinska hudvårsprodukter

NEOSTRATAs hudvårdsprodukter bygger på banbrytande medicinska upptäckter där de första kring AHA-syror kom redan på 1970-talet. Sedan dess har fortsatt intensiv forskning lett till en rad nya patent. Produkterna erbjuds i sju olika serier för den känsliga huden, normal hud, aknehud, hud med pigmenteringsproblem, anti age, kompletterande produkter och solskydd. Produkterna finns både för ansikte och kropp. Kombinera hudvårdårdsprodukterna med NEOSTRATAs klinikbehandlingar för bästa resultat. 

Gemensamt för produkterna är att de har en  skonsamt peelande effekt (avlägsnande av döda hudceller) som stimulerar cellnybildning, ökad och förbättrad funktion av hudens bindväv och elasticitet (kollagen och elastin). De har också en unik vattenbindande förmåga vilket ger en intensiv återfuktning av huden.

Boka en kostnadsfri konsultation där vi sätter samman din personliga hudvårdsrutin.

ZO Skin Health - medicinska hudvårsprodukter

Den typ av avancerad hudvård som ZO Skin Health representerar brukar benämnas medicinsk hudvård. Med medicinsk hudvård menas hudvårdsprodukter som innehåller vetenskapligt dokumenterade effektiva ingredienser som AHA-syror, retinol, vitaminer och antioxidanter. Dr Zein Obagi som är en mycket välrenomerad dermatolog grundade ZO Skin Health för att omsätta sina kunskaper i effektiva hudvårdsprodukter. Omfattande forskning har lett fram till nya genombrott inom medicinsk hudvård och produkterna uppdateras regelbundet utifrån de senaste rönen. 

Produkterna är indelade i tre steg:

1. Getting Skin Ready (GSR) Rengöringssteget med rengöring, exfoliering och toning. Detta steg förbereder huden för bästa effekt av de följade två stegen.

2. Prevent + Correct
Korrigerar hudproblem,  bibehåller en hud i balans, förebygger skador. Här erbjuds också mer aggressiva protokoll som arbetar målinriktat för att reparera och återuppbygga. Tillsammans säkrar detta en komplett strategi för att reparera och återskapa en frisk hud.

3. Protect
Avancerad trippelformuleringar som skyddar mot skador som orsakas av sol och ljus. De använda solfiltren är dokumenterat fotostabila vilket betyder att de inte bryts ned när de utsätts för solljus. Detta i sin tur innebär att varaktigt gott skydd för huden. ZO Skin Healths solprodukter skyddar mot solens skadliga effekter på både kort och lång sikt. Alla produkterna är rekommenderade för dagligt bruk av Skin Cancer Foundation i USA.

Med Dr. Obagis omfattande forskning kring ingredienser, avancerade leveranssystem och andra revolutionerande nyckelteknologier erbjuder ZO Skin Health ett komplett sortiment för dig som vill ta din hudvård till nästa nivå.

I ZO Skin Healths hudvårdssystem ingår också behandlingar på klinik som vi rekommenderar att man gör regelbundet för optimalt resultat.

Boka en kostnadsfri konsultation där vi sätter samman ditt personliga hudvårdsprotokoll.

Colorescience - make up och solskydd i ett

 • Coloresciense filosofi är att utveckla produkter som är attraktiva att använda och som ger ett omfattande skydd mot nedbrytande solstrålning och skadligt ljus - allt för en vacker hud både idag och imorgon. Alla Coloresciences produkter innehåller effektiva bredspektriga skydd med hög SPF som inte bara skyddar mot solstrålning utan även mot andra typer av ljus som kan påverka huden negativt. Med Colorescience får du två produkter i en, skydd mot skadligt ljus och nedbrytande solstrålning och en väldigt fin make up/foundation eller om du vill en väldigt fin make up/foundation med ett omfattande skydd mot skadligt ljus och nedbrytande solstrålning.

  Vi erbjuder Colorescienseprodukter med olika täckningsgrader, färger (från ofärgat till kraftfulla nyanser), applikatorer och finishar att välja på. Vill du ha ett rött läppglans eller ett ofärgat matterande puder för blanka partier? Alla med ett brett skydd? Colorescience har dem båda och många, många fler.

  Coloresciense utvecklar alla sina produkter med din huds hälsa som ledstjärna vilket bland annat innebär:

  SPF 20 eller högre 
  Rena mineraler som låter huden andas
  Antioxidanter, peptider och vitaminer
  Säkra att använda för känslig och ultra känslig hud

Colorescience använder 100% rena naturliga mineraler i sina produkter som är patenterade, välstuderade och kliniskt testade. Det innebär att de erbjuder make up som långvarigt tar hand om din hud och förbättrar den över tid. Lättburna färger, fantastisk finish och oöverträffat solskydd. Colorescience är den perfekta make upen med utmärkt kosmetik och oöverträffat solskydd i ett. Tänk solskydd eller make up eller både och, med Colorescience får du allt i ett. Hos oss hittar du Colorescienceprodukter inriktade på foundations och solskydd för både huden och läpparna.

Improscar Stick - marknadens effektivaste produkt för ärrkorrektion

Improscar Stick är ett silikonstift för effektiv behandling av färska ärr efter operationer, brännskador eller andra skador på huden. Silikonbehandling är ett erkänt effektivt sätt att behandla ärr. 

Daxxin - hår och kroppsvård

Daxxin - specialisten på hårbottenbesvär. Mjäll, torr/irriterad hårbotten, psoriasis i hårbotten eller klåda? Då är Daxxin hårvården för dig. Daxxin erbjuder också en produkt för både hår och hud Daxxin Hair & Skin wash 2–IN-1 som är perfekt för dig med irriterad och torr hud som också vill behandla hårbottenbesvär. 

EVY - ett solskydd med unika egenskaper

EVYs unika patenterade teknologi i mousseform gör att solskyddet fördelas i det översta hudlagret i stället för att lägga sig på ytan som ordinarie solkrämer gör. Det ger därför ett långvarigt effektivt och vattenresistent skydd mot både UVA- och UVB-strålning som du kan använda över hela kroppen inklusive runt ögonen.

Frågor?

För att boka tid för kostnadsfri konsultation och information eller om du är osäker på hur du skall använda produkterna se under BOKA TID/KONTAKT.