Hudläkarna i Linköping

Daxxin

Daxxin hår- och kroppsvård


Daxxin - specialisten på hårbottenbesvär. Mjäll, torr/irriterad hårbotten, psoriasis i hårbotten eller klåda? Då är Daxxin hårvården för dig. Daxxin är skonsamt, byggt på milda ingredienser och balanserar hårbotten för ett friskt och vackert hår. Det är parfymfritt och har en lätt konditionerande effekt. Vid psoriasis i hårbotten är Daxxin ett bra komplement till kortisonbehandling genom att det minskar symptomen klåda, rodnad, fjällning och rivmärken/sår. Vid en jämförande dermatologisk studie upplevde cirka 60% av psoriasispatienterna i studien att de blev bättre eller mycket bättre med Daxxin.

Daxxin erbjuder också en produkt för både hår och hud Daxxin Hair & Skin wash 2–IN-1 som är perfekt för dig med irriterad och torr hud som också vill behandla hårbottenbesvär. Daxxin är utvecklat och tillverkat i Sverige.

Daxxin Original schampo utan parfym har god effekt vid många hårbottenproblem, t.ex. mjäll, mjälleksem, irriterad eller torr hårbotten, även med klåda. Effekten mot mjäll och torr och irriterad hårbotten är testad i flera studier och bevisat effektiv. Många upplever också en lindring av psoriasis i hårbotten med produkten.

Daxxin Psoriasis schampo är en medicinteknisk produkt framtagen för att lindra problem med psoriasis i hårbotten. Ett milt och skonsamt shampoo som man kan använda varje dag. Passar vuxna med psoriasis i hårbotten, seborroiskt eksem, extrem mjäll och sår i hårbotten. 

Daxxin Balsam är mjukgörande genom unik kombination av vegetabiliska konditioneringsämnen som gör håret mjukt och glansigt. Daxxin balsam stärker genom Keravis – ett vegetabiliskt protein som tränger in och bygger upp håret som blir mer tänjbart, sträckbart och bryttåligt, vilket är en fördel när man kammar håret eller när man sover – håret blir starkare. Produkten är återfuktande genom mjölksyra som binder fukt. Håret blir lätt att kamma, borsta och forma. Speciellt inriktad till personer som vill återställa balansen i hårbotten och få ett starkare, lättkammat och friskare hår.

Daxxin Hair & Skin wash 2–IN-1 är en rengöring för hår med torr/ irriterad hårbotten och mjäll samt irriterad hud. Förebygger kliande hud. Används med fördel till hår, hårbotten och kropp för en mild och effektiv rengöring som lugnar irritation och mjäll.

Frågor?

Kontakta oss om du är vill veta mer eller osäker på hur du skall använda produkterna.