Hudläkarna i Linköping

EVY Solskydd

EVY - solskydd i unik mousseform


Den unika patenterade teknologin i EVY solskydd gör att solskyddsmedlet fördelas i det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som ordinarie solkrämer gör. Det gör att det inte så lätt gnids bort vid bad och handdukstorkning. Det ger därför ett långvarigt skydd mot både UVA- och UVB-strålning, upp emot sex timmar.

EVY kan användas av såväl vuxna som barn och är lämplig för alla hudtyper. En säsrkild version för barn i rolig förpackning finns som inte innehåller antioxidanter (anti age ingrediens), i övrigt samma innehåll som standardversionen. Eftersom moussen torkar in snabbt och är glans- och kladdfri lämpar den sig för både ansikte (även runt ögonen) och kropp. Den fungerar också bra i hårbotten och under smink. Den täpper inte till porerna, lämnar ingen vit hinna och är parfymfri. Den är fuktgivande och skyddar huden mot solens uttorkning.


Teknologin är utvecklad i Sverige och produkterna tillverkas i Sverige. Evy innehåller inte parabener, nanopartiklar eller titandioxid. Grundformeln är medicintekniskt klassificerad.

Frågor?

Kontakta oss om du är vill veta mer eller osäker på hur du skall använda produkterna.