Hudläkarna i Linköping

Hudvårdsrutinen

Hudvårdsrutinen

Hudvårdsrutinen består av både hudvårdsprodukter och behandlingar. Produkterna är indelade i tre steg:

Getting Skin Ready

En hälsosam hud börjar med enkla grundläggande steg som normaliserar och balanserar huden. Getting Skin Ready är första steget på vägen till en hälsosam hud. Det är ett system som arbetar i synergi för att normalisera hudens funktioner och för att optimera resultatet av din hudvård.

Rengöring – rengöringsprodukterna tar bort smuts från hudens yta och bidrar till att normalisera huden.

Exfoliering – förbättrar förnyelsen av huden, ökar blodcirkulationen, ökar produkternas effekt och tar bort döda hudceller

Toning – talgkontrollerande pads och ansiktsvatten kontrollerar talgproduktionen, återställer pH-värdet samt lindrar torr hud


Prevent + Correct

Ett brett sortiment av produkter som korrigerar hudproblem som orenheter, solskador, ojämn hudton, rodnader och åldrande samtidigt som de förebygger framtida skador. Produkterna väljs noggrant ut efter hudens behov. Här finns produkter som bibehåller en hud i balans, som förebygger skador men också mer aggressiva protokoll som arbetar målinriktat för att reparera och återuppbygga. Väldokumenterade ingredienser som retinol, växtfaktorer, AHA-syror och vitamin C används här. Dessa är potenta ingredienser som fått effektiva leveranssystem vilket säkrar en komplett strategi för att reparera och återskapa en frisk hud.


Protect

Avancerad trippelformulering som skyddar mot skador som orsakas av sol och ljus. De använda solfiltren är dokumenterat fotostabila vilket betyder att de inte bryts ned när de utsätts för solljus. Detta i sin tur innebär att varaktigt gott skydd för huden. ZO Skin Healths solprodukter skyddar mot solens skadliga effekter på både kort och lång sikt. Alla produkterna är rekommenderade för dagligt bruk av Skin Cancer Foundation i USA.

Frågor?

För att boka tid för kostnadsfri konsultation och information eller om du är osäker på hur du skall använda produkterna se under Kontakt.