Hudläkarna i Linköping

Estetiska behandlingar

Trygga behandlingar med fina resultat

Vi erbjuder estetiska behandlingar för din hud genom hela livet, från aknebehandling till hudföryngring. Hos oss arbetar hudspecialistläkare, sjuksköterskor och undersköterskor utbildade inom estetiska behandlingar. Hos Hudläkarna får du kompetensen hos en hudläkarmottagning kombinerat med ett brett kunnande inom estetiska behandlingar på vetenskaplig grund. 

Estetiska behandlingar

Med estetiska behandlingar kan du åtgärda hudproblem som redan uppstått och förebygga nya. För många hudproblem förstärker och underhåller du resultatet av behandlingen med våra effektiva hudvårdsprodukter. 

Peelingbehandlingar kan användas både förebyggande och åtgärdande. Med regelbundna behandlingar stärker du din hud vilket inte bara får den att se sund och fräsch ut utan också tar hand om problem innan de blir uppenbara. När problem väl har uppstått är peeling effektivt för att bland annat förbättra struktur, minska pigmentproblem, akne, fina linjer/ålderstecken och återskapa lyster.

Med vår toppmoderna Nordlys laser och IPL maskin kan vi bland annat behandla ytliga blodkärl, rodnader, rosacea, akne, pigmentproblem, hudbristningar (strie), åldrad hud (hudföryngring), oönskad hårväxt och ärr av olika uppkomst till exempel kirurgiska-, självskade- och akneärr. 

Fettfrysning (kryolipolys) är en beprövad och effektiv icke kirurgisk behandling för att minska kroppsfett. Ett utmärkt sätt att skulpturera kroppen när bra kost och träning inte räcker till. Vi använder oss av en säker och avancerad maskin från Hironic, en av världsledarna inom kryolipolys.

Injektionsbehandlingar med botulinumtoxin är en mycket effektiv estetisk behandling mot rynkor och veck. Vanliga behandlingar är rynkor i pannan, kråksparkar vid ögonen och bekymmersrynkan mellan ögonen. Behandlingen är också verksam mot flera andra besvär till exempel nedfallna ögonbryn och mungipor. Medicinskt använder vi  botulinumtoxin mot bland annat migrän och  överdriven svettning (hyperhidros). 

Alla behandlingar inleds med en konsultation med information och där vi tillsammans gör en plan för din behandling inklusive kostnadsuppgift. För injektionsbehandling i estetiskt syfte finns reglerad betänketid mellan konsultation och behandling. För övriga behandlingar kommer vi överens om betänketid om du önskar. 

Läs mer om våra olika behandlingar nedan eller kontakta oss för mer information.