Hudläkarna i Linköping

Tolerans av produkterna

Tolerans av NEOSTRATAs produkter

NEOSTRATAs produkter brukar tolereras väl. Kontaktallergi är mycket sällsynt då de ämnen som används är väl kontrollerade och testade. NEOSTRATA testar inte sina produkter på djur. I början kan man uppleva att huden känns torr, fnasig eller att den känns stram. Detta går över efter ett tag och beror på produkternas exfolierande (avfjällande) förmåga. Efter en tids användning kommer huden att kännas både mjukare och renare.

För vissa produkter rekommenderar vi att man startar med ett så kallat startkit. Det är en kombinationsförpackning som innehåller förpackningar av flera produkter som man brukar kombinera för bästa resultat. Priset på ett startkit är rabatterat jämfört med ordinarie pris för motsvarande produkter. Att börja med ett startkit är ett prisvärt sätt att prova på NEOSTRATAs produkter. Det är dock viktigt att poängtera att det inte räcker för att man ska hinna se en hela effekten av behandlingen. Effekten kommer succesivt och full effekt brukar synas efter cirka sex månader.

Frågor?

För att boka tid för kostnadsfri konsultation och information eller om du är osäker på hur du skall använda produkterna se under Kontakt.